نشست مجازی در امتداد غدیر برگزار شد
نشست مجازی در امتداد غدیر با محوریت سبک زندگی حسینی و امر به معروف و نهی از منکر با مشارکت دفتر نهاد مقام معظم رهبری و ستاد امر به معروف و نهی از منکر دانشگاه، شنبه ۲۳ مرداد ماه از ساعت ۱۰ تا ۱۱/۳۰برگزار شد.
به گزارش خبرنگار وبدای دانشگاه علوم توانبخشی وسلامت اجتماعی، سید وحید معتمدی در این نشست مجازی ضمن تسلیت به مناسبت ایام سوگواری حضرت اباعبدالله الحسین و یاران باوفایش گفت؛ واقعه عظیم عاشورا به ما نشان داد که امام حسین با ۷۲ نفر از یارانش سبک زندگی مجاهدانه و مسئولانه در جامعه را عهده دار شدند و تجلی این امر مهم تا همیشه تاریخ ماندگار خواهد بود.

وی اظهار داشت؛ هفته اول ماه محرم به هفته امر به معروف و نهی از منکر پیوند خورده است و این مهم بیانگر این است که امام حسین علیه السلام با پذیرش و آگاهی در خصوص مسئولیت اجتماعی و حساسیت نسبت به سرنوشت جامعه حادثه عظیمی را خلق کردند و اگر تک تک ما در زندگی فردی، خانوادگی، اجتماعی و کاری سبک زندگی مجاهدانه، مسئولانه و عفیفانه را توأمان درنظر بگیریم، امر به معروف و نهی از منکر را در در زندگی لحاظ کردیم و از شعار دور بوده ایم.
حجتالاسلام والمسلمین معتمدی تصریح کرد: ایجاد امر به معروف و نهی از منکر نیازمند ایجاد یک فرهنگ و فرهنگسازی نیازمند کار مجاهدانه و طولانی مدت است به عنوان مثال در سالهای گذشته کمربند ایمنی با اطلاع رسانی، آگاهی از وضعیت جانباختگان، فیلم، کلیپ های آموزشی و در کنار آن جنبه سلبی و جریمه ها یک فرهنگ شد که به سلامت جامعه انجامید، در صحنه جامعه امروز نیز زدن یک ماسک بیانگر مسئولیت اجتماعی است و نمی توانیم بگوییم ماسک نمیزنم و همین ماسک بیانگر این است که در زندگی اجتماعی و در تمام شئون زندگی هر فرد باید از خودش شروع کند و در جامعه مسئولیت پذیر باشد.
وی اظهار داشت: خانواده دانشگاه علوم توانبخشی وسلامت می تواند نمونه خوبی باشد و همه ما از رئیس دانشگاه تا کارکنان،دانشجویان و اساتید همه مسئولانه به وظایف خود، یکدیگر و رسالت های دانشگاه نگاه کنیم تا بتوانیم شاهد جریان سازی و ایجاد فرهنگ صحیح در جامعه کاری باشیم .
حجتالاسلام والمسلمین معتمدی در پایان گفت؛ امر به معروف و نهی از منکر یک واجب فراموش شده است و برای داشتن جامعه ای اگاهتر و سالمتر از هر حیث باید با روحیه جهادی و مسئولانه پیگیر آن باشیم تا شاهد جریانات خوبی در روابط بین فردی، خانوادگی، فضای کاری و عرصههای اجتماعی باشیم.
گفتنی است جلسه دوم نشست مجازی در امتداد غدیر هفته دوم محرم برگزار خواهد شد و به شرکتکنندگان گواهی پایان دوره اعطا خواهد شد