کارشناس مذهبی خوابگاه دانشجویی دختران مطرح کرد:
مهارت ارتباط موثر در میان دانشجویان جای کار دارد
مجموعه نشست های هئیت های دانشجویی در خوابگاه حضرت زهرا(س) از ابتدای مهرماه آغاز و در دی ماه به کار خود پایان داد.
نرگس مسیبی دانش آموخته دکترای روانشناسی مثبت گرا در گفت و گو با خبرنگار وبدای دانشگاه گفت: ارتباط موثر در میان دانشجویان موضوعی مهم و ضروری است که اگر به این مهارت پرداخته نشود افراد در سال های زندگی در ارتباط با خود، خالق، هم اتاقی ، خانواده ، همسر، محیط کار وجامعه .. دچار مشکل می شوند .
وی در ادامه از جلسات هئیت های دانشجویی طی ترم اول تحصیلی و در خوابگاه دانشجویی حضرت زهرا(س) خبر داد و افزود: اگر بخواهیم کمی دقیقتر فکر کنیم، ما با مهارت ارتباطی میخواهیم بخشی از ساختاری را که در مغزمان شکل گرفته به مغز فرد دیگری در نقطهی دیگری منتقل کنیم و ساختار مغز او را تغییر دهیم.
ارتباط موثر، رابطهای است که در آن، طرف مقابل، پیام شما را با حداکثر دقت ممکن دریافت و درک کند و اکثر متخصصان ارتباطات بخش اصلی (و گاه تمام) مسئولیت ارتباط موثر را بر عهدهی ارسال کنندهی پیام میگذارند.
البته این به معنای انکار اهمیت نقش دریافتکننده نیست، بلکه تاکیدی بر این امر است که فرستندهی پیامها، مسئولیت دارد از تمام توان خود برای افزایش اثربخشی ارتباط استفاده کند و به سادگی بیتوجهی یا بیدقتی مخاطب را به بهانهای برای کاهش اثربخشی ارتباط تبدیل نکند.
کارشناس مذهبی خوابگاه دانشجویی حضرت زهرا(س) اظهار کرد: دانشجویان باید بدانند که مشکلات در زندگی دانشجویی و خوابگاهی وجود دارد و با ارتباط موثر می توان از منابع آگاه بهره مند شد و بسیاری از مهارت های زندگی را آموخت و در زندگی به کار برد.
وی گفت: منظور از ارتباط موثر در واقع مدیریت کردن همین مشکلات است و اینکه بتوانیم احساس خود را به طرز صحیحی به طرف مقابل ابراز کنیم و یا مثلا مشکلات خود با دیگران را به شیوه برد – برد حل کنیم.
گفتنی است قرائت دعای کمیل و پذیرایی پایان بخش برنامه هئیت های دانشجویی در هرجلسه است.