به گزارش روابط عمومی دفترنهاد رهبری:
دفتر هم اندیشی استادان و نخبگان با گروه آموزشی کاردرمانی دیدار کرد
دفتر هم اندیشی استادان و نخبگان دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی در راستای سلسله برنامههای دیدار با گروههای آموزشی، با گروه آموزشی کاردرمانی دیدار کرد.
به گزارش روابط عمومی دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، دومین دیدار دفتر هم اندیشی استادان و نخبگان دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی در راستای سلسله برنامه های دیدار با گروه های آموزشی، با گروه آموزشی کار درمانی برگزار شد.
دکتر سید علی حسینی رئیس دانشگاه و عضو هیئت علمی گروه کار درمانی، در این دیدار ضمن بیان ظرفیت های گروه کار درمانی به همکاریهای مشترک در راستای پیشبرد اهداف عالیه دانشگاه اشاره کرد.
دکتر حسینی به عنوان بنیان گذار این رشته با اشاره به بحث بازی درمانی در کودکان، درباره ظرفیت های والای این رشته صحبت کرد که این رشته با روح و جسم انسان پیوند دارد و حتی در بخش توانبخشی حرفه ای نیز با محوریت هویت فرد، توانایی آن شخص در ابعاد شخصی، اجتماعی و حتی اقتصادی در جهت درمانی، ارتباط دارد.
حجت الاسلام و المسلمین محمد افشاری مسئول دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه، با ابراز خرسندی از تشکیل این جلسه و با بهره مندی از نظرات اساتید محترم، نسبت به ظرفیتهای موجود در آن گروه آموزشی و همکاری های مشترک اشاره کرد.
دکتر هوشنگ میرزایی مدیر گروه آموزشی کار درمانی گزارشی از نحوه فعالیت این گروه آموزشی در عرصه های آموزشی، پژوهشی و درمانی ارائه کرد.
دکتر میرزایی افزود: این گروه هرساله حدود 40 نفر در مقطع کارشناسی، 12 نفر در مقطع کارشناسی ارشد و 4 نفر در مقطع دکتری دانشجو میپذیرد.
وی همچنین فعالیتهای آموزشی و اقدامات درمانی گروه از جمله حضور اساتید و کارشناسان گروه در مراکز درمانی بیمارستان توانبخشی رفیده، نظام مافی، اسماء و بیمارستان روانپزشکی رازی را تشریح کرد.
در ادامه دکتر نازیلا اکبرفهیمی که در سال گذشته به عنوان دبیر کنگره کار درمانی کشوری منصوب شد به تشریح و معرفی رشته کار درمانی، رسالت و استفاده این رشته از بحث معنویت درمانی و جایگاه مذهب به عنوان مشارکت گرفتن یک بیمار در فعالیت های مذهبی و اجتماعی برای ارتقاء روح فرد بیمار و زدودن افکار منفی فرد معلول نسبت به شرایط فعلی خود پرداخت.
دکتر سیامک طهماسبی دبیر محترم هم اندیشی اساتید نیز با ابراز خرسندی از حضور در این گروه آموزشی، به ظرفیت های این گروه، نحوه مشارکت با دفتر هم اندیشی در زمینه کرسی های نظریه پردازی، برگزاری نشست های هم اندیشی عمومی با محوریت موضوعات کاربردی این رشته، ایفای نقش در کمیته های تخصصی سلامت اجتماعی، پرداختن به مقالات و پایان نامه های دینی، مشارکت در برنامه های مذهبی، نماز جماعت و الگو شدن در این زمینه برای دانشجویان اشاره کرد.
دکتر ابراهیم پیشیاره عضو هیئت علمی گروه کاردرمانی درباره علوم اعصاب یا نوروساینس ( Neuro Science) به عنوان ابزاری جهت کیفیت بخشی به زندگی انسان و ابزاری جهت بررسی موج های آلفا، بتا و تتا و کنترل موج های مثبت و منفی فرد مراجعه کننده جهت درمان، توضیحاتی ارائه داد و افزود: کاردرمانگر با هدف کیفیت بخشی به زندگی افراد با نگاه همه جانبه وارد زندگی افراد می شود.
دیگر اعضای هیئت علمی این گروه، دکتر سعید فطوره چی، دکتر غزاله ماندنی، دکتر زهرا نوبخت و دکتر زهرا قربان پور نیز به ارائه دیدگاه های خود در زمینه های درمانی و همکاری های مشترک پرداختند.
این دیدار با حضور رئیس دانشگاه، اعضای هیئت علمی گروه کاردرمانی، مسئول دفتر نهاد رهبری و دبیر هم اندیشی اساتید به میزبانی این گروه آموزشی روز سه شنبه 6 تیر انجام شد.
برنامه دیدار با گروه های آموزشی از اهداف دفتر هم اندیشی است که در ادامه طبق برنامه ریزی های انجام گرفته این دیدار با سایر گروه های آموزشی نیز صورت می گیرد.