حجتالاسلام صالحی در نشست خبری بیست و سومین دوره ازدواج دانشجویی:
تشکیل «کمیته ملی تسهیل و ترویج ازدواج و کاهش طلاق»/ افزایش مبلغ وام ازدواج دانشجویی
معاون فرهنگی سیاسی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها از تشکیل کمیته تسهیل و ترویج ازدواج و کاهش طلاق در شورای عالی انقلاب فرهنگی خبر داد و گفت: با توجه به ضرورت موجود جامعه این کمیته اولویت اول خود را به بحث کاهش طلاق اختصاص داده است.
به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها، حجتالاسلام صالحی معاون فرهنگی سیاسی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها در نشست خبری بیست و سومین دوره ازدواج دانشجویی که صبح امروز در ساختمان مرکزی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها برگزار شد، از تشکیل «کمیته ملی تسهیل و ترویج ازدواج و کاهش طلاق» در شورای عالی انقلاب فرهنگی خبر داد و گفت: با توجه به ضرورت موجود جامعه این کمیته اولویت اول خود را به بحث کاهش طلاق اختصاص داده است و براساس مصوبه این کمیته ارائه آموزشهای بدو ازدواج برای تمامی افراد الزامی شده است.
وی در ادامه تاکید کرد: شورای عالی انقلاب فرهنگی معتقد است نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها بهترین مرجع برای تعیین صلاحیتهای عمومی و حرفهای مربیان ازدواج بهشمار میرود. به همین جهت شورا در قالب کمیته فوق در حال نهایی کردن بسته اجرایی برای تسهیل ازدواج اعم از ازدواج دانشجویان و سایر افراد میباشد.
معاون فرهنگی سیاسی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها خاطرنشان کرد: این نهاد متناسب با بسته اجرایی شورا که در قالب بسته حمایتی ازدواج تدوین شد، یک بسته حمایتی ازدواج دانشجویی را نیز آماده کرده است و براساس آن قول داده شد اولویتها و حمایتهای بیشتری به ازدواج دانشجویی تعلق بگیرد. در واقع تاکید ما این است که اگر دستگاهها نمیتوانند به ۱۲ یا ۱۳ میلیون مجرد جامعه تسهیلاتی را ارائه دهند، بنابراین سزاوار است این حمایتها از دانشجویان که جامعه ۴میلیون نفری را تشکیل میدهند انجام شود.
صالحی خاطرنشان کرد: در حال حاضر بسته حمایتی ازدواج دانشجویی تشکیل شده و امیدوار هستیم قبل از پایان سال جاری ابلاغ و فاز اولیه اجرای آن را شروع کنیم.
وی همچنین از افزایش مبلغ وامهای ازدواج دانشجویی خبر داد و گفت: هنوز میزان این افزایش مشخص نشده است.
معاون فرهنگی سیاسی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها در پایان بر ضرورت و اهمیت واسطهگری و میانجیگری ازدواج در جامعه تاکید کرد و گفت: در حال حاضر این واسطهگری در چند دانشگاه کشور اتفاق افتاده ولی هنوز بهصورت جدی وارد این امر نشدهایم، زیرا تاکید داریم که واسطهگری ازدواج با رعایت پروتکلهای لازم در فضای دانشگاهی، اخلاقی و عرفی اهمیت زیادی دارد و میتواند موثر باشد.