به گزارش پایگاه خبری و اطلاع رسانی روابط عمومی؛
مسئول نهاد نمایندگی دفتر مقام معظم رهبری در دانشگاه: تشویق دشمن، نشانه خط باطل است
« یوم الله ماندگار ۹ دی، روز تجلی الهی و نمایش اتحاد و انسجام ملت عاشورایی حول محور ولایت است.»

« یوم الله ماندگار ۹ دی، روز تجلی الهی و نمایش اتحاد و انسجام ملت عاشورایی حول محور ولایت است.»
به گزارش خبرنگار وبدای دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، حجت الاسلام والمسلمین محمد افشاری ضمن گرامیداشت یوم ا...۹ دی ماه گفت: در جامعهی اسلامی هریک از شهروندان باید به خود نگاه کنند تا گفتار و رفتارشان دانسته و ندانسته بخشی از پازل دشمن را تکمیل نکند و جای دوست و دشمن عوض نشود.
وی در ادامه به حدیثی از امام رضا (ع) از کتاب وسائلالشیعة اشاره کرد که امام (ع) دربارهی "فتنه" میفرمایند: "همانا از کسانی که مدعی مودت با اهل بیت هستند، کسی هست که در فتنهگری، برای شیعیان ما از دجال شدیدتر است. (راوی) گفتم: برای چه؟ (امام) گفت: به خاطر دوستی با دشمنان ما و دشمنی با دوستانمان. چون چنین شد، حق با باطل آمیخته میشود و مؤمن از منافق بازشناخته نمیشود."
دکتر افشاری در خصوص سیمای فتنه گران گفت: بر اساس این بیان حضرت، کسانی که مدعی مودت اهل بیت هستند، ممکن است فتنههایی بیافرینند که برای شیعیان واقعی، از فتنهی دجال در آخرالزمان- که از نشانههای نزدیکی ظهور حضرت حجت(عج) است- شدیدتر و دشوارتر باشند، بنابراین نمیتوان تنها با ظاهر اشخاص که خود را محب و طرفدار حق مینمایانند، دل خوش کرد. بلکه باید رفتار و گفتار آنها را با معیار حق سنجید.
در ادامه دلیل بروز این فتنه، به دوستی گرفتن دشمنان و دشمنی با دوستان اهل بیت- یعنی ارکان دین و ایمان- بیان شده است. وی اظهار داشت:این مسئله به نوبهی خود، موجب اختلاط حق و باطل میشود و چهرهی حقیقت را به شبهه میآلاید تا جائی که مؤمن را نمیتوان از منافق بازشناخت.
وی افزود: در واقع امام(ع) با ذکر ویژگی مهم فتنهگران یعنی دوستی با دشمنان و دشمنی با دوستان، پرده از ترفند آنان برداشته و معیار تشخیص حق و باطل را در فضای شبههناک بیان فرمودند و بر این اساس کارآمدترین شاخص در این باره، بصیرت در تمسک به دو اصل "ولایت دوستان و برائت از دشمنان" است که در آموزههای دینی، لازمهی ایمان شمرده شده است.
مسئول نمایندگی دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه تصریح کرد: بیان ویژگی فتنهگران در کلام امام(ع) در واقع ارائهی درمان و راه علاج هم هست و نخبگانی که در تصمیمسازیها در جامعهی اسلامی مؤثر هستند و کردار آنها بر جهتگیری جامعه تأثیر میگذارد، باید مراقب باشند که تکمیل کننده پازل دشمن نباشند و هر کاری که مورد تشویق دشمنان قرار گرفت را مورد تامل قرار بدهیم.
انتهای پیام/